Beoordelingen


Iedere leidster toont zich betrokken

12 november 2023

De afgelopen jaren zijn onze dochters met veel plezier naar Meneer Stippel gegaan. De leidsters zijn erg betrokken en hadden goed zicht op wat onze dochters nodig hadden. Hier speelden ze altijd op een fijne manier op in. Doordat het kleinschalig is, is er direct contact met iedereen van Meneer Stippel. En is er veel bespreekbaar. Onze dochters hebben zich thuis gevoeld.

Lucie van Sprundel

Fijne kleinschalige kinderopvang

9 november 2023

Beide kinderen hebben gebruik gemaakt van deze kinderopvang en naar volle tevredenheid. Super fijn en kleinschalige kinderopvang, alle leeftijden op één groep, persoonlijke en zeer betrokken begeleiding. Leuk ook dat er met regelmaat activiteiten buiten de deur plaats vinden, denk aan een bezoek aan het bejaardentehuis, boodschappen doen bij de bakker huis, thema herfst in de natuur. Vonden onze kinderen fantastisch! Al met al: een absolute aanrader!

Marlein

Bij Meneer Stippel voel je je thuis en ze doen altijd meer dan je hoopt en verwacht

23 december 2017

6 jaar lang mochten wij met onze dochters bij Meneer Stippel over de vloer komen. Door de persoonlijke aandacht voor zowel de kinderen als de ouders voelden wij ons binnen de kortste keren op ons gemak. Bij onze kinderen ging dat nog sneller 😉

Marjon en haar team kennen de ouders bij naam en ze benaderen je op een informele en toch professionele manier. Als je je kinderen komt brengen en halen zorgen ze dat er altijd persoonlijke aandacht is. Ze werken er met een vast team medewerkers dat in de jaren dat wij er kwamen nagenoeg niet gewijzigd is. Daarnaast zijn er altijd meer dan genoeg medewerkers aanwezig. Dat zegt heel veel over de goede, warme en rustige sfeer die er heerst. Bij Meneer Stippel werken ze op een gestructureerde wijze met de kinderen waardoor altijd alles onder controle lijkt of is. Dat geeft veel vertrouwen.

Wat ons direct opviel is dat de groep kinderen er klein is. Ze hebben een gemengde groep voor kinderen van 0-4 jaar. Dat vinden wij een voordeel omdat de jongere kinderen dan kunnen leren van de iets oudere. Het team vult op een prettige manier de ouderlijke taak van het bijbrengen van normen en waarden aan. Dit doen zij op een niet dwingende manier met respect voor de ouders en de kinderen. De medewerkers geven je proactief advies zonder daarbij dwingend te zijn. In ons geval bleek een van onze kinderen niet zo goed te horen waardoor haar spraak iets achter bleef. Aan ons werd documentatie meegegeven en wij werden op de mogelijkheid gewezen naar een logopedist te gaan.

Van al onze positieve ervaringen willen we er een paar benadrukken:

– Themaweken zoals familie, natuur, lente, vakantie

– Uitstapjes naar bakker, dierenparkje, bibliotheek, basisscholen

– Oplossingsgericht meedenken bij verandering van de agenda van de ouders

– Sterke kennis van (pre)onderwijsgerichte methodieken en observaties

Een nadeel van Meneer Stippel was dat ze vanwege de kleinschaligheid wat minder flexibel zijn. Ze zijn bijvoorbeeld in de zomervakantie 2 weken dicht.

Er wordt echt geluisterd en de mening van ouders doet er echt toe. Dat lijkt ons bij een grootschalige opvang minder het geval.

Wij hebben er in ieder geval een leuke tijd gehad die we niet gaan vergeten.

Bij Meneer Stippel voel je je thuis en ze doen altijd meer dan je hoopt en verwacht!

Familie Klijn

Te weinig sterren

15 december 2017

8 sterren zou beter passen. Onze dochter gaat over 3 weken meneer Stippel verlaten. Ondanks dat ze uitkijkt naar de kleuterschool gaat ze nog elke week 3 dagen met heel veel plezier naar de dagopvang. We zijn verhuist naar Vught en balen dat we daardoor Meneer Stippel moeten gaan verlaten en dat er geen filiaal van Meneer Stippel is in Vught, want beter gaan we niet meer krijgen. (Misschien is het juist zo goed omdat er geen filialen zijn…)

Aandacht, welbevinden, opvoeding, ontwikkeling en heel veel persoonlijke aandacht kenmerken deze kinderopvang.

Er worden veel activiteiten georganiseerd en heel regelmatig komt onze dochter thuis met verhalen over uitjes zoals onlangs een bezoek aan het huis van Sinterklaas en een bezoek aan een.levende kerststal.

Ook een aantal keer voor langere periode gebruik gemaakt van verlengde opvang (zowel eerder brengen als op andere momenten later ophalen). Nooit haast, nooit smoesjes. Altijd de dag bespreken en gezellig afscheid nemen.

13-12-2017 familie Ruisbroek – van Engelen

Familie Ruisbroek - van Engelen

Prettige ervaringen!

13 december 2017

Deskundig, zorgzaam en kleinschalig! Wij als ouders hebben een zeer prettig gevoel bij Meneer Stippel.

fam. Verhoeven

Heerlijke periode bij Meneer Stippel

13 december 2017

Inmiddels zijn mijn kinderen wat ouder, maar zowel ik als ouder en mijn beide kinderen kijken terug op een heerlijke periode bij Meneer Stippel. Gezellig en prettige omgeving. Voor mijn kinderen was het ook een vertrouwde omgeving, waar ze veel geleerd hebben.

Reina Couwenberg